Również prosił bym o programiki i instrukcje (może ktoś kto już je dostał)
mój adres norbi_rumpczyk@poczta.onet.pl. A tak wogóle chciał bym złamać sieć która jest chroniona przez MACi. Proszę o pomoc
ja też bym poprosił soft i instrukcje na andrew.zacharewicz@gmail.com
tylko prosze zmień rozszerzenie na RTF (żeby antywirus nie wywalił mi plików) i napisz w mailu jakie było oryginalne rozszerzenie. z góry dziękuje.
Wysłany: Sro Mar 14, 2007 1:32 am about wardriving soft
Ludzie dlaczego wy jestescie tak głupi nie lepiej sobie poszukac softu na google jest tego pelno
. od czeg wy zaczynacie. Jesli chcecie cos super to na pewno nie za darmo zapraszam na priv. OFERUYJE PELNA DYDTSRUBUCIE lINUX DO WARDRIVINGU TYLKO ZA 50 Zł W TYM HELP NA SKYPE GG END ANOTHER MI INFO NA EMAIL BUSYSPIRIT(AT)GMAIL.COM
WEPA MOŻNA ZŁAMAĆ W KILKA MINUT. POZA TYM WEP MA TĘ WADĘ IŻ ZAWSZE WEKTOR INICJUJĄCY JEST 24 BITOWY TAK WIĘC PRZY SZYFROWANIU 64 BITOWYM, KLUCZ MA TYLKO 40 BITÓW. TAK WIĘC PO WYSŁANIU KILK TYSIĘCY PAKIETÓW TRAFIA SIĘ IDENTYCZNY Z TAKIM SAMYM WEKTOREM INICJUJĄCYM A WTEDY WEP JEST NASZ POZA TYM SAM WEP CZASAMI NIE WYSTARCZA, JEŚLI CHODZI O FILTRACJE ADRTESÓW MAC TO TRZEBA BĘDZIE ZAKOMBINOWAĆ Z NASZYM MAC-IEM W KOMPIE . MOŻECIE GO ZOBACZYĆ WPISUJĄC POLECENIE IPCONFIG/ALL
MOŻNA GO PRZEBIĆ JEDYNIE PROGRAMOWO NP. TAKIM PROGRAMEM JAK "AMAC". pOZA TYM ADMINI SĄ CORAZ BARDZIEJ KUMACI I CZASAMI DAJĄ JESZCZE DODATKOWE ZABEZPIECZENIA TAKIE JAK NP UWIERZYTELNIENIE PPPOE. I TO SIĘ SPRAWDZA
NAJWAŻNIEJSZA JEST KARTA SIECIOWA A DOKŁADNIE JEJ CHIPSET (NAJLEPIEJ PRISM2 LUB ATHEROS) A CO DO SOFTU TO PEŁNO JEST TEGO W SIECI. NIE ROZUMIEM DLACZEGO WSZYSCY PROSZĄ O SOFT KTÓRY JEST DOSTĘPNY DLA WSZYSTKICH. ISTNIEJE COŚ TAKIEGO JAK WYSZUKIWARKA. A CO DO INSTRUKCJI TO KAŻDA SIEĆ MA INNE ZABEZPIECZENIA A CZASAMI NAWET ICH NIE MA.WIĘC NALEŻY DO NIEJ PODEJŚĆ INDYWIDUALNIE.
nie no jak czytam posty niektorych uzytkownikow to az mi sie zal robi...wep pod linuxem w kilka sekund....dystrybucje linuxa za 50zl...nie no po prostu przeciez to masakra jakas.....
ijurekll bardzo prosze o programy i instrukcje. mosj mail. motofun@poczta.fm
z gory dzieekuje i jpozdrawiam.
gw007 jesli mozna to tez bym prosil o opis i programy. pracuje obecnie tez na linuxe.
bede mial porownanie. pozdrawiam
Witam jestem poczatkujacym w wardriving-u i bardzo bym prosil o jakies rady badz linki do stron gdzie pisze wszystko...jak zrobic od poczatku do konca....za pomoc odwdzieczam sie pkt. Za wszystkie posty z gory dziekuje....Moje gg 8930924
Moj e-mail szamer@vp.pl